by ACT Srbija
10:58 01.09.2023

Radionica iz aromaterapije - Iskoristimo svoj potencijal!

Upoznajte se sa primenom eteričnih ulja za poboljšanje koncentracije, suzbijanje stresa i bolji fokus. Aromaterapija je drevna praksa koja koristi prirodna eterična ulja kako bi unapredila zdravlje i blagostanje tela i uma.

Na ovoj radionici ćete saznati više o moćnim svojstvima eteričnih ulja i kako ih iskoristiti u svakodnevnom životu. Otkrićemo vam najbolja eterična ulja koja potiču mentalnu jasnoću, smanjuju stres i pomažu u postizanju boljeg fokusa.

Eterična ulja poput ruzmarina, mente i limuna poznata su po svojim sposobnostima poboljšanja koncentracije i mentalne budnosti. Naučit ćemo vas kako pravilno koristiti ova ulja i koje su najbolje metode primene.

Takođe ćemo istražiti kako eterična ulja mogu suzbiti stres i podstaći opuštanje uma. Ulja poput lavande, kamilice i ylang-ylanga imaju umirujuće svojstvo i mogu pomoći u smanjenju stresnih simptoma. Otkrićete načine na koje možete koristiti ova ulja za postizanje mira i ravnoteže.

Na kraju radionice, naučićete tehnike za poboljšanje fokusa i produktivnosti uz pomoć eteričnih ulja. Odabraćemo ulja koja podstiču mentalnu budnost i koncentraciju te vam predstaviti načine primjne kojima možete integrirasati ova ulja u svoju svakodnevnu rutinu.

Pridružite nam se na ovoj informativnoj radionici i otkrijte moć prirodnih eteričnih ulja za bolju koncentraciju, suzbijanje stresa i poboljšanje fokusa.

Radionicu vodi: Helena Bjelaković, stručnjakinja za aromaterapiju čije korake unutar ovog područja sledi već 18 godina, pretvarajući aromaterapiju u svoj način života. Stekla je bogato iskustvo kroz dugogodišnji rad s klijentima te kao predavač na raznim radionicama. kontakt tel. +385 95 922 1796 

Termin: 09. septembar 2023. godine

Trajanje: 10-13h 

Onlline radionica