by ACT Srbija
10:16 13.08.2023

Humanitarna Veganska Večera 27.07.2023.

Radosni smo što svi otišli kućama zadovoljni. Kako gosti, tako i predivni akustični trio Tamara, Igor i Goran, domaćin Nebojša ispred Kompot delikatesnog centra i mi volonteri. I muzici i Kompot centru smo zahvalni iz sveg srca što su se odazvali pozivu da učestvuju sa nama u ovoj večeri. Za sve naše volontere u narandžastim majcama sve pohvale na organizaciji i izvedbi večere, a posebno hvala našoj dragoj Mariji Popović koja sa ljubavlju sprema hranu čarobnog ukusa.
Ove večeri smo imali i zadovoljstvo da nas posete i naši poznati Suzana Petričević i Nenad Maksimović. A imali smo i proslavu dva rođendana, naše volonterke Nataše i gošće Milice.
A iz knjige utisaka vam predstavljamo utiske koje su naši dragi gosti zapisali:
Predobro organizovano veče, odlična hrana, sjajna muzika i divna atmosfera. Hvala vam na ovoj večeri. Namaste. – Sunčica
Prvi put sam ovde i mogu reći – sve pohvale. Savršena hrana, divna muzika i sjajna atmosfera.
Takođe sam prvi put gost na večeri i
uživali smo
u svakom momentu uz divnu muziku i
uživali smo
u svakom zalogaju, jer je hrana fenomenalna! Istrajte u svojim naporima i mi ćemo vas uvek podržavati. – Jasmina, Nikola, Marija i Mina.
Prijatelji, prvi put sam prisustvovala vašoj proslavi. Ako je onako kako izgleda ovo je večera u slavu života. Uvek ću vas podržati, samo mahnite! – Suzana Petričević (koja se osetila dobrodošla, hvala)
Najbolje proveden 45. rođendan.
Čestitam
vam na inicijativi i humanosti. – Milica
Dragi ljudi divne su vam ideje. Nastavite u istom ritmu.
Čestitam
! Živeli!
Dobra atmosfera za pravu priliku. Podrška za sve ovakve događaje koji spajaju korisnost sa dobrim provodom!
Hvala vam na ovoj prijatnoj večeri, uz divno druženje, fantastičnu klopu (ja sam inače vegan i veoma cenim ovu mogućnost) i predivnu muziku. Pun pogodak! Rado sam dala veliki doprinos. Srdačno, Ketrin.
Prvi put smo ovde i divno smo se proveli. Dragi ljudi, lepa atmosfera i odlična hrana (+ veganska) Vidimo se ponovo! – Jovana i Milorad
- Meni trebaju naočare
- Pisaću ja tvoje utiske
- I evo utiska: vrlo lepo i ugodno veče. Hrana je vrlo ukusna, za svaku pohvalu, kao i muzika. Hvala svima na ovoj večeri! – Miloš
Hvala ACT Srbija na sjajnoj večeri i organizaciji! – Kristina
- Prvi put?
- Daaa..
- I?
- Kao da sam kod kuće. Hrana odlična, muzika predobra..
- Dobro. I? Još?
- Ne znam nikoga ali svi su mi nekako dragi. Hvala i vidimo se