by Humanitarna GONG KUPKA - za Lenku
09:00 30.11.2022

Humanitarna GONG KUPKA - za Lenku Bogovački

Gong kupka je vrsta duboke relaksacije gde se prisutni prepuštaju blagotvornim zvucima i vibracijama gongova, zvučnih činija i ostalih instrumenata. To je jedinstveno i individualano iskustvo koje vraća naš ceo sistem u svoju prirodnu harmoniju i ravnotežu, što je osnovni uslov za dobro zdravlje.
Neka od tih pozitivnih dejstava:
-umiruju nervni sistem, duboko opuštaju i oslobađaju od stresa i napetosti
-utiču na rad endokrinih žlezdi
-ublažavaju bolove
-podstiču oslobađanje od negativnih misli, emocija i podsvesnih obrazaca
-podstiču kreativnost, motivaciju, samopouzdanje
i još mnogo toga
Trajanje kupke je sat vremena, uz dodatno vreme za uvodni i završni razgovor (utisci, pitanja, itd). Sat vremena slušanja gongova je isto što i nekoliko sati najkvalitetnijeg sna - dolazi do harmonizacije, regeneracije i revitalizacije celog organizma na svim nivoima.
Poneti flašicu vode i neka poslednji obrok bude najmanje sat vremena pre zvučne kupke.
Preporučena donacija je 1200 din i namenjena je za pomoć malenoj Lenki Bogovački iz Kule kojoj je jetra transplantirana u Italiji i sada 06.12. ide na kontrole. Njeni roditelji, Vanja i Dejan ne uspevaju sve avio troškove, smeštaj i terapije da pokriju, zato vas pozivamo da im pomognete koliko ste u mogućnosti.
Zbog ograničenog broja mesta obavezna je rezervacija na br. 0642910855
Mesto održavanja: Skadarska ulica br. 8/10, II sprat, Stari grad, Beograd.
* Gong kupka i se ne preporučuje trudnicama u prva tri meseca, osobama sa pejsmejkerom, osobama koje pate od depresije, halucinacija, epilepslije i sl.
Zvučnu kupku izvodi Milja Jovanović dugogodišnji praktičar Reikija, istočnjačkih masaža i zvučnih tretmana gongovima i činijama.
Ovo uživanje posvećujemo malenoj Lenki koja ima 2 godine. Njoj je nedavno urađena transplatacija jetre i potrebna joj je pomoć oko troškova za odlaske na kontrole u Italiju. Samo otac je zaposlen i zato smo tu da im pružimo podršku.
Ukoliko ne možete da prisustvujete događaju, a želite da pomognete Lenkinoj borbi, možete to učiniti uplatom direktno na račun porodice na ime Dejan Bogovački, Kula, br. računa: 160600000005433407.