Kampanje
Deluj da zaustaviš glad

by
12:17 19.11.2022

Poseta Prihvatilištu za stara i odrasla lica u Beogradu

ACT Srbija je počev od 2018. godine redovno posećivala Prihvatilište za stara i odrasla lica u Beogradu gde su održavane radionice smeh joga, vežbe disanja, pravili smo žurke sa muzikom uživo i donirali hranu i garderobu. Kada je nastupio period korone, tokom 2020. godine isporučili smo donaciju hrane. I danas je na snazi pravilo da lični pristup Prihvatilištu nije dozvoljen radi prevencije od virusnih infekcija.

U subotu 23.02., volonteri ACT Srbija iz Beograda Ivana, Marko i Sanja su bili u poseti Prihvatilištu za stara i odrasla lica na adresi Kumodraška 226a. Za prikupljene donacije kupili smo 18 kg banana, 25kg voća i donirano je skoro 10kg posnih slatkiša. Od toga je 7kg je donirano od Zdrava hrana "Seme lana".
Sa nama je bio i dragi gospodin Mile koji je korisnike ustanove osnažio pesmom. Prethodno smo izveli vežbe disanja i joge smeha, a na kraju smo podelili korisnicima banane. Ostavili smo ih zadovoljne a i mi smo otišli zadovoljni učinkom. Hvala onima koji su donirali novac za kupovinu voća i slatkiša. Hvala Mirku koji je prevezao donacije i zabeležio neke trenutke iz današnje posete.
U prilogu su fotografije iz poseta.


Svaka čast Actovci!